onsdag 28. november 2012

PASTA AL SALMONE


Til 4 personer sånn ca:
500-600 g laksefilet i terninger
12 nøster tagiatellepasta
1 finhakket løk
2 stilker selleri i skiver 1/2 cm
1 rød paprika i biter
1/4 agurk i terninger (kan sløyfes)
olje til steking
5 dl kremfløte
salt
pepper
basilikum til dryss
---

1. Kok pasta som anvist på pakken. Sil av vannet.
2. Fres løk og grønnsaker i olje i 3-4 minutter, hell i fløte og kok et par minutter.
3. Damp lakseterningene i litt lettsaltet vann  et par minutter. Bland dem med det andre og la alt bli varmt. Smak det godt til og rør minst mulig.
4. Anrett på tallerken med lakseblandingen oppå pastaen. Ha på godt med saus og dryss basilikum over.
 5. Godt brød til hører med.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...